Natuurlijk mag je de ongebruikte autowimpers of andere bij ons gekochte accesoires altijd retourneren. Maar alleen als de verpakking nog deugdelijk is, de produkten niet gebruikt en in onberispelijke nieuwstaat zijn.Graag binnen 30 dagen. Het retour formulier is te downloaden via de button hieronder.
We storten jouw geld retour zodra we de goederen goed hebben ontvangen. Vergeet niet je IBAN en de juiste tenaamstelling te vermelden. Het is altijd goed ons even via de mail (info@autowimpers.nl) te laten weten dat je de goederen retourneert. Zo weten wij dat het er aankomt.

Terugstuur formulier is onder het pdf logo te downloaden

De vrouwelijke Touch

We zijn er voor de vrouw die blij is met haar auto en graag mooie accessoires voor haar wil. Autowimpers.nl is altijd op zoek naar unieke producten en biedt voor elk wat wils. Originele items en persoonlijke service. Snelle levering tegen lage verzendkosten en het uitpakken is een cadeautje op zich.
Vragen?  info@autowimpers.nl

Assortiment

Autowimpers
Stuurhoes
Kentekenplaathouder
Spiegelhoesje

Adres

HerGadget
Neerdyck 2
3601 CZ Maarssen

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Autowimpers.nl is onderdeel van HerGadget en gevestigd in Maarssen. KvK 30223868 IBAN: NL34RABO0117148768. Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing